Nieuwjaarsborrel en speldje

Nieuwjaarsborrel en speldje

Tijdens de nieuwjaarsborrel was er een verrassing voor een van de vrijwilligers.

Vrijdagmorgen 19 januari. Al vroeg waren de vrijwilligers aanwezig om alles in orde te maken voor de Nieuwjaarsborrel.

Maar…..buiten lag een dik pak sneeuw. Hoeveel deelnemers zouden de barre tocht van 2024 maken? In ieder geval burgemeester Ruud van Bennekom en dominee Berti Boersma. Langzaam druppelden de deelnemers binnen. Uiteindelijk maar de helft van het verwachte aantal.

Nadat Eef de bijeenkomst had geopend was het woord aan voorzitter Bert met zijn nieuwjaarstoespraak. KlikĀ HIERĀ om deze te lezen.

Eef nam opnieuw het woord maar nu in zijn functie als regiobestuurder. Het was hem een grote eer om onze Joke Sleurink te mogen onderscheiden met de zilveren Zonnebloemspeld voor inmiddels 10 jaar inzet als vrijwilliger voor onze Odijkse Zonnebloem. Verbaasd maar trots als een pauw ontving zij de speld, de oorkonde en de bos bloemen.

Hierna was er nog een kort woordje van onze burgemeester die zich erg verbonden voelt met organisaties zoals de Zonnebloem in onze gemeente. Hij maakte het niet te lang zodat het glas alcoholvrije champagne kon worden geheven op het jubileumjaar 2024.

Reacties zijn gesloten.