Paaslunch – 22 maart 2024

Paaslunch – 22 maart 2024

Ook dit jaar de traditionele Paaslunch bij de Zonnebloem Odijk. De vrijwilligers hadden de tafels in het zaaltje van de Nicolaaskerk op zijn Paasbest gedekt voor de 50 deelnemers. 10 liter zelfgemaakte soep en eierdopjes. Het ontbrak aan niets. Gezellig was het en er werd genoten van o.a. het heerlijke paasbrood van bakker Doeleman. Ook Jumbo de Kruijf deed een duit in het zakje met het broodbeleg. Tenslotte dank aan het Wapen van Odijk voor het lenen van het bestek. Dat alles maakte deze Paaslunch voor de aanwezigen een geslaagde activiteit. 

Ook dit jaar de traditionele Paaslunch bij de Zonnebloem Odijk. De vrijwilligers hadden de tafels in het zaaltje van de Nicolaaskerk op zijn Paasbest gedekt voor de 50 deelnemers. 10 liter zelfgemaakte soep en eierdopjes. Het ontbrak aan niets. Gezellig was het en er werd genoten van o.a. het heerlijke paasbrood van bakker Doeleman. Ook Jumbo de Kruijf deed een duit in het zakje met het broodbeleg. Tenslotte dank aan het Wapen van Odijk voor het lenen van het bestek. Dat alles maakte deze Paaslunch voor de aanwezigen een geslaagde activiteit. 

Reacties zijn gesloten.